Vraagt u zich eigen wel eens..

Wat zou er toch gebeuren met de samenleving als de satellieten uit het heelal naar beneden storten en verbranden in de dampkring.

Dan zou de wereld in rep en roer zijn. Geen internet meer. Dan kan die clown in Amerika van het witte huis, niet meer van die stomme berichten de wereld in sturen, iets met ik wil een eiland kopen. Ja hij mag een eiland kopen in de stille Oceaan.

Wat zou er dan op straat gebeuren, iedereen zal gewoon gaan lopen over straat heen, menig huishouden zal de stroomrekening omlaag gaan. Want al die apparaten zullen niet meer opgeladen hoeven worden. Scheelt weer ja dat dus .

We zullen weer gewoon gaan praten met elkaar. Elkaar opzoeken, gewoon aanbellen met de vraag is de koffie klaar of buurvrouw heeft u een kopje suiker. De hele wereld zal veranderen. Geen propaganda met gemanipuleerde foto’s, want fotoshoppen kunnen we allemaal. Zal de krant weer zijn intrede doen. Dit tegen het zere been van de milieu bende, want dat kost weer bomen.

Bijkomend voordeel. Van dat gezeur hebben we dan ook geen last meer. Bedrijven zoals Facebook zullen opgaan in rook. Leuk was de tijd toen er nog lol was.

Ach het zal nooit gebeuren, dat u zich afvraagt wat gebeurd zonder internet. Het is zo makkelijk. Wat moeten we zonder niemand weet het meer. Kinderen groeien er zo mee op. De ouderen lopen achter. Maar daar zijn cursussen voor oh ja moet je wel juist dat voor hebben..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.