Ik ouderwets nee joh..

Ik ouderwets nee joh, gaat met de tijd mee, heb een luxe mobiele telefoon, die nog beter is dan een oude computer, je weet wel eentje met een kast eronder, de inbel verbinding tja.Dat is tegenwoordig heel gewoon als je maar genoeg streepjes hebt, dan kan je bellen.

Waar vroeger gewoon gescholden werd tegen elkaar.Sturen we nu gewoon een tweet.Waar we elkaar alles verwensen, we zeggen niet meer tegen collega wegmisbruikers dat ze niet kunnen rijden, nee we zorgen ervoor dat de beelden het internet overgaan, je hebt het pas gemaakt, als je het filmpje op Dumpert krijgt, dat vervolgens de Telegraaf het plaatst, met het nodige commentaar, dat ben je er helemaal, dat je op Facebook, op veel pagina’s tegenwoordig niet meer de berichten ziet die je wilt zien. Maar we geilen allemaal op teveel lampen of stumpers van chauffeurs die hun hoogte niet weten.

Ik ouderwets nee joh. Ben geloof automonteur, maar dat papiertje heb ik al lang niet verder vertellen in de achtertuin verbrand.Omdat ik nog uit de tijd stam, waar je alles zelf kon doen met een auto. Is tegenwoordig een stekker in de reet van een auto genoeg en men weet precies wat ze moeten doen Worden we gevolgd in de auto, wie nog denkt van niet, is pas echt ouderwets.

Dat ik als beginnend chauffeur ooit begon met een truck met stalen bumper een schakelpook en een groot stuur.Is het tegenwoordig, plastic en geen spiegels, na een uitleg van 2 uur, mag je dan op pad. Maar het moet niet te hard regenen hoor.Want kunnen de camera. Laat maar. Waar het mij om gaat.

Winkelen doen we gewoon vanuit de luie stoel,nogal logisch dat er zoveel winkelpanden leeg staan, bankzaken doe we niet meer in de rij voor de balie, nee vanuit de luie stoel. Alles vanuit de luie stoel, helaas is de waarheid, dat de sociale levensstijl, elkaar tegen komen op straat, in een winkel, bank, niet meer gebeurd, Saai he.

Is dat de toekomst, het leven gaat bestaan uit niet meer op straat leven, je buren niet meer zien.We appen nog, we gaan digitaal leven, in werk helemaal. Denk nou niet dat de techniek stilstaat, er werken elke dag mensen, die te veel nadenken aan dingen om het leven kapot te maken, waar ik nog als jongere tegen alles en iedereen was, als met rechtsaf ging, dan ik linksaf. Gingen ze naar een discotheek, dan ging ik nog verder underground, ach tegenwoordig luisteren we naar muziek via het internet, hoeven we geen keuze meer te maken, welke kant we op gaan, want tegenwoordig gaat alles van zelf.

Ik ouderwets nee hoor, snap het alleen niet meer, waarom ik niet gewoon. Mijn werk kan doen zonder dat ik internet geleerde moet zijn. Kan geen persoon betalen om mijn zaken overdag te regelen, je mag geen man of vrouw noemen meer.Want dan ben onderscheidend en discriminerend bezig, kijk wel beter uit, maar ik ben er klaar mee, dat mijn leven via het internet gaat.

Kan alleen maar zeggen tot de volgende blog maar weer.Want hoe anders kunnen jullie dan een blog lezen.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.