Europa bedankt..

De parkeerplaatsen langs de Europese wegen puilen uit. De vluchtstroken zijn óveral in Europa ideaal voor de dagelijkse rust te nemen dit is niks nieuws toch.

Vandaag in het nieuws in Duitsland, er moeten 30.000 tot 40.000 parkeerplaatsen bijkomen, dit om andere mensen de kans te geven ook te kunnen parkeren in het weekend. Dit is mede door het mooie beleid van Europa gekomen.

Vele bedrijven met een heleboel vrachtwagens op de weg die worden aangestuurd door een planning, die dan weer in een kantoortje zit ergens in Europa. Iedereen kunnen de bedrijven wel. Met 3000 trucks op de weg. Nooit zullen thuis op de zaak parkeren , want daar is geen ruimte. De ruimte bij dat kleine kantoortje is 1 parkeerplaats.

Dank Europa dat de parkeerplaatsen vol staan. Wat kunnen de landen eraan doen dan. Wat kan de chauffeur eraan doen, dat ie aangestuurd wordt. Wat kan ik eraan doen dan. Helemaal niks, want het is doorgeslagen, gewoon oncontroleerbaar geworden, de chauffeur wordt opgejaagd wild. Mogelijk gemaakt door Europa.

De geldkraan ging open toen de grenzen open gingen , de muur in Duitsland neer ging. Elke Nederlandse chauffeur weet het nog. De oude rotten spraken er toen al schande van. De geldkraan naar het Oostblok. Nederlandse bedrijven sprongen in een gat. Dat gat was een wet met mazen. Vervolgens dacht een oost Europeaan het zijne ervan. Wat een Nederlander kan , kan ik beter. Zo was de cirkel rond en Europa is de regie al jaren kwijt. Met de opkomst van de groenen in Europa. Zal het komende jaren nog leuker worden op de snelwegen.

Vooral op de parkeerplaatsen dan..Europa bedankt

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.