Het regent en zo..

Wat is dat toch in dit land. Afgelopen weken waren de azijnzeikers oftewel de actievoerders tegen zogenaamd wat hun zelf in scène zetten dierenleed, elke dag toen het warm was in het nieuws.

Oh wat was het warm. Te warm om je eigen te druk over te maken. Maar we waren er mee bezig. Nu regent het wat niet genoeg is voor de droogte. Tja een druppel op een gloeiende plaat dus. Waar blijven de actievoerders nu dan. Zeker bang voor modder he.

Als ik heel eerlijk ben, ik ben er klaar mee met al dat gedoe over eten dieren en mijn leven. Mag ik zelf weten wat ik in de pan gooi en wat ik eet en vooral hoe ik het eet. Niemand hoeft mij voor te kauwen hoor. Want ik leef mijn eigen leven. Getekend door het verleden. Dat dan weer wel. Maar levensgenieter zoals het hoort.

Dus voor al die mensen die niks beter te doen hebben dan boeren pesten. Dieren in de herhaling terug laten komen. Mij lastig vallen over hoe ik leef wat ik doe. Enz is maar 1 plaatje voor.

https://youtu.be/8de2W3rtZsA

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.