Soms he vergeet ik wel eens.

Dan loop je rond als een kip zonder kop. Je weet je eigen geen houding te geven, je vergeet wie je bent. Je standaard antwoord is ,ja het gaat goed. Maar ondertussen je ziet muren voor je oprijzen. De hele wereld lijkt tegen je. Maar dat is niet zo.

Maar het lijkt wel zo. Vriendschappen tja leuk maar ik zet mezelf neer als geen vriend. Vriendelijk ben ik wel. Leef in de nacht dus een nachtlever. Maar ik vergat 1 ding. 1 ding. Muziek. Ik was muziek ik ben muziek. Als ik de Schroothoop. Dan zijn er weinig vrienden die zullen zeggen ja die tijd was mooi.

Ik was een radio prutser iets met gitaren en de blues, drank en sigaren. Ja het was vooruitstrevend radio maken. Internetradio. Lang geleden nee hoor. 2009/2010 Zo ongeveer. Autobaanradio was toen ach laat maar. Maar ik was degene van de echte muziek.

Nou werd ik blij vandaag en ik werd met beide benen op de grond gezet. De band Tool is terug. De band die tegen alles was. Sprekend voor de tijd waarin ze groot waren. De jaren 90. We waren allemaal opstandig. De muziek was protest, nu zijn ze terug en ik ben blij. Maar wel weer denkend over sociale media. Terug naar de basis denk ik. Gewoon terug naar de basis..

Muziek is mijn leven. Rock and roll is niet dood ik leef nog. Gitaren of niet, maakt mij niet uit, ik weet dat ik een tattoo heb. Brandende gitaren heet ie. Ja ik heb een steun . Mijn vriendin maar zeker ook de muziek, die twee laten mij zien wie ik ben..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.