Het is de keus die jezelf maakt.

Wat kan mij het nou schelen, dat jij geen gordel om doet als je gaat auto rijden. Dat je zo flink bent. Om dat niet te doen. Dat je dan daar bij de snelheid lekker hard opvoert. Interesseert mij nog veel minder, rij je zelf lekker kapot. Bumperkleven is ook een hobby van je, dat in combinatie met geen gordel dragen, te hard rijden, dat maakt je gewoon een verkeers hufter.

Dat de zon schijnt is dat dat een reden om lekker met een korte broek en t’shirt op de motor te gaan rijden. Liefst ook te hard en niks ontzien. Je jaagt lekker overal tussen door. Wat kan mij het schelen. Dat als je open ligt als je onderuit gaat.

Dat de borden langs de weg zijn geplaatst om u de snelheid aan te geven. Is al zo ouderwets. Want u kijkt toch niet meer op borden. Want uw navigatie systeem geeft toch op een schermpje aan. Hoe hard u mag rijden. Dat de camera die de borden leest voor u een bord gemist heeft. Tja dat is niet uw probleem toch.

Dit zijn voorbeelden die dagelijks voorkomen. Mensen die alleen aan hun eigen denken. Dat andere mensen daardoor in problemen komen. Dat andere mensen schade oplopen. Dat maakt een echte verkeers asociaal toch niks uit. De politie ziet het toch niet.

Maar de echte verkeersgebruiker die zich wel aan de regels houdt. Die word nooit genoemd. Die word niet beloond, nee dankzij de negatieve gedachte op sociale media worden deze mensen niet genoemd. Tuurlijk hoort de sociale media tegenwoordig in het leven erbij. Wat moeten we zonder. Nou leven…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.