Ik plaatste een foto..

Is alles wat je ziet de echte waarheid. Elk filmpje wat je langs ziet komen is dat echt, een foto is die echt of als je weet dan ben je de foto eerder tegen gekomen.

Ik plaatste een foto met de tekst zuid Frankrijk tja het is de blauwe lucht zeker wat mensen doet geloven. Maar de straat die komt regelmatig voorbij. Sommige zagen het en sommige namen het gelijk aan.

Fijne vakantie nou eerst nog 16 dagen vroeg te vroeg opstaan om te gaan zorgen dat mensen kunnen eten. Elke dag vroeg opstaan voordat er eens aan vakantie gedacht kan worden.

Waarom geloven mensen een tekst bij een foto. Waarom denken mensen niet na als ze een filmpje zien van een varkenstransport, gewoon stom weg aannemen dat wat iemand schrijft en plaatst dat het de waarheid is. Gelooft u ook alles wat er op de verpakking staat soms.

Staat er op dat het gezond is. Tja het staat erop maar is dat echt zo. Het is maar wat u denkt. Geloof mij maar dan wel. Vannacht sta ik gewoon weer met een koffiebeker in mijn handen, half slapend dat dan weer wel. Want het was weer een te gezellig weekend in zuid …….

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.