Trollen bestaan niet. Of juist wel 2 dames

De afgelopen dagen was het volgens vele mensen te warm, te warm om te leven, te warm om te werken,te warm om ook maar niets te doen.

Maar het was niet te warm voor sommige mensen om te gaan zeiken, de boel te gaan belazeren. In samenwerking iets te gaan doen om een beroepsgroep de grond in te trappen. Het is zo makkelijk he..

Karen tweet wat en liegt daarbij. Maar alle goedgelovigen medemensen geloven haar omdat het Karen is. Dan komt Esther om de hoek. Zij is van een politieke partij die alle actiegroepen steunt. Zei deed een oproep voor het trollenleger. Huh trollenleger jazeker dat is een nieuw integraal legertje. Spook Twitter. Computer maffia . Tja Esther u bent goed bezig denkt u. Best wel zielig en lachwekkend. Want het was al vele keren gedaan en zeker niet vernieuwend. Dan komt Eva in beeld. Zei verlaagd zich tot een niveau van beide dames.

Esther en Karen hand in hand aan tafel op tv wat is het nut toch. Om met leugens en foute filmpjes en foto’s op tv te komen, dat Eva zich daarvoor leent. Zegt genoeg. Alles voor de trollen he. Alles voor de aandacht.

Maar vraag me af. Waarom is er die samenspan, spammen ze een heleboel onzin. Springen ze van hak op de tak. Verdoezelen ze hun eigen gebreken en als het volgende week weer kouder is. Zal er weer een varkenshouderij in vlammen opgaan. Dan zal de media er prat op gaan. Dat Karen en Esther een standbeeld verdienen want dankzij de trollen hebben ze gelijk.

Maar trollen bestaan niet. Ja wel goed lijkende iets met Karen en Esther.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.