De zwarte cross..

Dat een bord ergens op een festival terrein in het oosten van het land. Zo de aandacht krijgt en dat de NOS meld. Dat door dat bord de sfeer grimmig werd op het festival.

Als er 1 festival is waar iedereen gelijk is en geen onderscheid word gemaakt. Wie je bent wat je bent of waar je ook vandaan komt is het festival de zwarte cross het voorbeeld hoe een festival moet zijn.

Dat een rappert de kans krijgt om zijn dromen waar te maken om slapen rijk te worden , met mooie vrouwen en goude kettingen en grote wagens. Zijn muziek te mogen brengen tussen het geweld van motoren en echte muziek. Deze jongeman valt over een bord. Hij komt er nooit meer. Mooi misschien had de rappert eerst eens over het festival moeten gaan.

Het is de sfeer die in dit land heerst. Ik ben een aantal keer op het festival geweest. Voor de radio en gewoon privé. De naam zwarte cross is toepasselijk. Want als je daar schoon vandaan komt. Dan heb je alle dagen in het reuzenrad gezeten zeker. Modder bier en respect. Ja het kan echt samen gaan. Kan me haast niet voorstellen dat tante rikkie niet met iets komt komende dagen.

Wat die rapper betreft. Fijne wedstrijd. Geloof dat je tegen iets aanschopt waar je beter niet tegen aan kan schoppen. Oh ja wat verkochten ze eigenlijk bij de snackbar.

Patatje oorlog of schapenvlees varkenshoarma of gewoon een lekker vette hamburger. Nee als er 1 festival is waar het woord respect voor elkaar hoog aangeschreven staat is de zwarte cross..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.