Doeslief en doesrespect.

De sfeer in Nederland op de snelwegen is haast en haast houden, niks ontzien en zeker elkaar niet helpen.

Het liefst negeren we alle verkeersregels die ooit gemaakt zijn. We rijden overal te hard en zijn met zijn allen kleurenblind. We kunnen doordat er geen hoofdrekenen gegeven wordt omdat alles digitaal gaat. Het X teken niet. Dat hangt wel eens boven de snelweg in de kleur rood. 9van de 10 keer is er dan wat gebeurd.

En als er wat gebeurd is . Dan liggen er meestal wat wagens in puin. De onoverwinnelijke automobilist die echt overal schijt aan heeft. Is normaal trots op dat ie een weginspecteur de vouwen uit de broek rijdt. Heeft nu zelf de hulp nodig. Die hulp gaat tegenwoordig 2 kanten op.

1e kant. Met veel respect ben je blij met de hulp en ben je dankbaar voor dat er een wagen komt van Rijkswaterstaat om je veilig te stellen.

2e kant. De andere kant. Zelfs ligt je wagen in puin. Je blijft de onbehouwen klootzak, het is maar een leasewagen. Je hoeft geen hulp en de weginspecteur wordt ook nog effe zijn huid vol gescholden omdat ie de rijbaan zo snel mogelijk leeg en open wil hebben.

Dat is heel normaal. Moet iedereen doen tegen elkaar, zal de wereld wat mooier maken en tegen alles..

#Doesrespect is door mij gemaakt. Respect voor iedereen en alles. Maar helemaal voor degene die zorgen dat wij geholpen worden..

Want uiteindelijk wil iedereen veilig thuis komen. Zonder bepaalde mensen zou dat niet lukken.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.