Het is simpel voor vele..

Afvallen tja het grootste probleem van de mensheid. Onder vele chauffeurs is het een probleem. Maar gewoon voor veel mensen. Ligt het aan de levensstijl, ligt het aan het vele zitten op je luie reet.

Tuurlijk kunnen we allemaal de smoesjes. Maar ik sprak een man ergens. 30 kilo afgevallen zonder ook maar een medische ingreep of een te duur dieet, van tante Sonja of een ander gezondheidsgoeroe, dat zijn mensen die zeggen, eet helemaal niets of drink alleen dit en dat. De man die ik sprak. Eet normaal, drink normaal leeft normaal.

Dat is ook wat ik altijd zeg. Drink eens water, drink spa rood. Eten tja vet heb je toch echt nodig. Koffie is er in vele soorten, maar zwarte koffie is toch het beste. Gewoon normaal leven is het beste. Dat sommige mensen een maagverkleining nodig hebben is begrijpelijk. Maar in veel gevallen snap ik het echt niet.

Tuurlijk zullen chauffeurs nu gaan denken. Het leven onderweg is toch gewoon heerlijk. Ja dat klopt. Maar wat doe je achter het stuur. Wat snaai je weg op je lange rit. Staat er een fles water naast je. Ligt er water in je koelkast. Ik ben geen doktor of iemand die veel geld wil verdienen met loze raad geven..Ik zeg alleen voor vele mensen.

Het is simpel voor vele mensen. Eet normaal beweeg normaal en drink gewoon wat je wilt. Maar weet wel dat, dat vele mensen iets anders zeggen. Ik noem dat plastic food. Eten wat in plastic verpakking zit. Waar op de verpakking staat dat het gezond is. Ja op de verpakking.????

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

2 gedachten over “Het is simpel voor vele..”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.