Hoe lang nog pikken wij dit.

De regering Rutte heeft de laatste jaren ervoor gezorgd, dat de hard werkende mens. Voor de meeste kosten door regeringsbeleid opdraaien. Doormiddel van belastingverhogingen en bezuigingen in de gezondheidszorg, dit zijn maar 2 voorbeelden.

Nu komt er weer wat aan..Iets met klimaat. Ik gaat maar een klusbedrijf beginnen denk ik. Want huizen verbouwen voor een beter klimaat wordt wat zeg. Zonnepaneel op het dak. Gas duurder en stroom goedkoper. Waar het op uit gaat draaien. De hardwerkende burger die met een salaris moet leven. Wat al jaren niet in hoogte gestegen is. Omdat het beleid daarover iets met % inflatie bla bla is jaren gewoon een shit verhaal.

Terwijl de grote bedrijven. De dans ontspringen door op de juiste manier met de wet om te gaan. Dat rijke mensen het ook goed hebben. Blijkt uit alles..Ja de regering Rutte weet het wel zo te draaien.

Dat de hardwerkende Nederlander nog meer in problemen gaat komen. Dat je niet meer mag appen en bellen op de fiets ben ik een groot voorstander van..Maar dat vandaag 28 juni pas groots aandacht aan besteed gaat worden. Drie dagen voordat het verbod in gaat. Zegt al genoeg over de haalbaarheid van het controleren hiervan.

Roken op festivals tja neem zelf genoeg pakjes mee. Want al jaren ben ik opzoek naar een pakje peuken op een festivalterrein, maar voor de info van de regering. Zelfs een lekker vet broodje hamburger moet je goed zoeken. Elk festival is doorgeslagen en serveert alleen nog maar gezonde dingen. Ja dingen want eten kan je het niet noemen.

Dat tegenwoordig eerst halal eten komt en dan eens iets echt Hollands is toch heel normaal. Sodemieter op, we leven ok met een halsband om die strakker aangetrokken wordt door de regering Rutte toch echt in Nederland. Het land waar we het schijnbaar eens zijn over tradities. Ja ja hoog en laag in de bevolking is het eens met elkaar.

Waarom geloof ik de mensheid niet meer. Waarom zeg ik.fuck the system. Omdat de betulling mij benauwd. Ik leef mijn eigen leven. Dat kan gelukkig overal. Maar de vraag hoe lang nog pikken wij dit beleid van de regering Rutte nog..Want zeg nou eerlijk, hoe ziet u de toekomst eigenlijk in Nederland..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.