Baas mijn spiegel is kapot

Het is helaas te betreuren dat een chauffeur vandaag heen is gegaan. Bezweken aan zijn verwondingen. Respect voor deze man. Hij overleed na een onwelwording op de A6. Hij reed met gevaarlijke stoffen. Lekker belangrijk. Gelukkig heeft de man zijn truck recht gehouden en in de berm geplaatst. Alleen zijn oplegger lag om.

Dat er nog een bakwagen in de bocht van de A12 naar de A27 lag. Gewoon door te hard de bocht in gaan. Of was er iets anders. Is gesneden en moest hard remmen. Ik was er niet bij. Had er wel last van. De berichtgeving via de radio en internet was niet gelijk. Op de radio was de weg compleet afgesloten en via de app van de ANWB was er nog een rijstrook open. Ja de parallelrijbaan was dicht. De file erachter ontstond door mensen die langs de file heen rijden en op het laatst in de file willen invoegen. Omdat er 1 rijbaan open is. Echt dat is a sociaal rijgedrag en waarom ..

Dan nog die chauffeur van de week iets met ei geel. Te hard de bocht door. Iets met een rood stoplicht, schuivende lading , tja dan ga je en hij ging. Helaas voor hem stond er iemand met dash cam die alles heeft gefilmd.

Ach hoeveel vrachtwagens gaan er in de week eigenlijk. We zijn allemaal aan het werk. We zijn allemaal onderweg. Onze gezondheid kan ons parten spelen. Keihard is dat. Maar een feit is wel.

De baas bellen met de mededeling. Baas mijn spiegel is kapot. Dan laat je hem toch maken. Gaat niet baas. Want mijn auto ligt er boven op. Is allang voorbij. Want internet is veel sneller. Bellen moet je toch altijd nog..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.