Het beleid van Europa laat echt steken leggen. Ja er komen meer parkeerplaatsen, ja we gaan de kleine bestelwagens aanpakken met die topsleepers op het dak.

Nu komt de vakantie tijd eraan. Tuurlijk de meest onmogelijke irritante situaties gaan ontstaan. Het is elk jaar een terug komend onderwerp. Het parkeren van de sleurhutten op vrachtwagen parkeerplaatsen. Heb er vaak over geschreven.

Maar wat gewoon het hele jaar doorgaat. Het vluchtstrook parkeren. Lekker als je net zoals mij in de nacht rijdt. Gewoon gevaarlijk. Dan in de nacht een bakkie koffie halen. Je mag dan echt hopen

Dat je van de parkeerplaats afkomt, scheef en onbehouwen staan ze geparkeerd. Het lijkt erop. Dat ze op het laatste moment stil gaan staan. Weekenden lang bezetten ze de parkeerplaatsen in het land wat in Europa.

Dan ook nog die te klein gewassen bestelwagentje de zogenaamde maudkillers. Die maken het helemaal bont. Broodrovers zijn het en parkeren kunnen ze helemaal niet. Want waar we in de zomer over de sleurhutten zeuren. Staan deze wagens gewoon het hele jaar overal in de weg.

Wat denk de Nederlandse overheid nou te gaan bereiken met meer parkeerplaatsen, lossen ze daar het probleem mee van lomp parkeren, vluchtstrook parkeren en zo weinig mogelijk ruimte houden zodat er nog een nachtrijder kan passeren, nee overheid jullie lossen niks op..

Ik kan geen koffie halen in de nacht. Want jullie overheid. Jullie willen ook aan de koffie en broodje en de krant in de ochtend. Dan ook maar niet eens nog gesproken over het gedoe over dat de voeding duurder mag worden. Tja maak mijn leven maar nog zwaarder en niet alleen mijn leven

Maar ik weet toevallig wel dat. Parkeren doe je toch echt in de parkeervakken die daar voor zijn. Maar als die er niet zijn. Dan Parkeer je gratis en overal. Oh ja als je ervoor moet betalen. Dan zullen bepaalde foutparkeerders nog steeds gaan parkeren daar waar het moet.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.