Draai het eens om..

We worden geleefd of wil je geleefd worden. Je mag alles doen of je doet gewoon niks wat niet mag. Je mag alles niet meer eten maar je eet gewoon alles.

Ga je links denk je gaat je gewoon rechts. Je loopt denkt. Dan zit je gewoon op je fiets. Trap je dan de trappers als je dat niet doet val je van je fiets. Is het donker doe dan het licht aan. Is het licht kapot dan is het donker..

Het regent want de zon schijnt niet. Als het niet regent zal waarschijnlijk de zon wel schijnen. Het klimaat manipuleren is een mogelijkheid maar dan alleen op papier. Want het klimaat kan niet lezen dus doet gewoon zijn eigen ding.

Doorslaan met eten. Iedereen eet volgens de foto op sociale media te gezond. Eet men echt wel die rotzooi op. Want een foto is maar een foto. Vraag me wel eens af. Is dik dun en dun dik. Heb je veel haar of heb je niks aan haar. Praat je veel of typ je veel. Praten als typen dat is best wel typisch om benoemd te worden.

Ik snap dit verhaal niet meer, maar ik begrijp het wel. Ik leef om te leven snapt u dat. Doet u dat zelf ook.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.