Ja ik ben dwars, probleem mee soms

Wij gaven laatst een feestje, iets omdat ik de volgende jarig was en aangezien ik op zondag jarig was, was het feestje op zaterdagavond. Nou kan ik daar een heel verhaal over gaan schrijven, dan had je er maar bij moeten zijn. Het was geen feestje met komkommer en cherrytomaatjes op tafel, maar gewoon een bak chips en bier en wijn. Niet in een saai kringentje met zijn allen stom aan zitten kijken, nee gewoon met een biertafel in het midden van de huiskamer. Ja een ook de asbak was aanwezig.

Nu zullen mensen mij veroordelen, nee ik veroordeel de mensen die mij in hokje duwen, die mij hun leven en gedachte, mij opdringen. Daarmee bedoel ik en vele mensen denken er anders over. Neem nou de gemeente Amsterdam, daar zit de groenen aan de macht, in mijn optiek zijn dat de gevaarlijkste politici, hun denkwijze zal heus wel goed zijn op bepaalde gebieden, maar op het gebied van een feestje, slaan de plank totaal mis, wil je echt vlees eten op een feestje dien dan een verzoek in, eh waar gaat dit fout.

Ik was ooit een fervent festivalbezoeker, als u mij een beetje kan, dan kan u de foto met een glas bier voor het podium wel in uw gedachte terug halen, maar zelfs de festivals zijn veranderd, er worden foodtrucks neergezet, jawel food trucks, de naam zegt het al, maar de waarheid is, het zijn veredelde groente stallen op wielen. Want rokende schoorstenen dat is zo fout, iets met fijnstof, donder toch op. Ik zeg denk eens na, de gemiddelde festivalbezoeker, wil gewoon vette hap, een broodje hamburger met laag mayo en ketchup, wat zo lekker over je vingers druipt, niet een hamburger met een blaadje sla en een tomaat, ik wil ook geen bakje cherrytomaatjes, nee wil gewoon een bak patat, met een heerlijke klodder mayo erop, aangezien dit allemaal bijna niet meer te krijgen en de prijzen van iets wat nog te eten de pan uit rijzen, een festival biertje bijna onbetaalbaar is om lekker eens dronken te worden, want van een fruitdrankje word je echt niet dronken hoor.

Waarom worden er geen bedrijfsfeesten gehouden, waar is de vrijdagavond borrel gebleven, op vrijdag middag een doos ongezonde maar lekker vette hap halen, waar is die tijd gebleven, want als in België ooit een dame was die tegen drank was en zo de feestjes naar de kloten heeft geholpen van de politie aldaar, dan ben ik gelijk waar ik moet zijn.

Worden we niet gehersenspoeld door mensen die een te grote bek hebben, die schijnbaar het boek alleen op de wereld hebben gelezen, die denken dat hun gedachten goed zijn en zo dat de rest van de wereld opleggen, van mij mag je denken dat geen vlees of groenten eten, bier drinken of wat dan ook niet goed is, maar hou die gedachte lekker voor je eigen verrotte leven, val mij en andere mensen daar niet mee lastig.

Ben ik nou dwars of tegen alles wat goed of fout is, nee ik ben een mens van vlees en bloed en met een eigen gedachten, schop graag tegen dingen aan, leef mijn eigen leven, steek graag de BBQ aan, met echt vlees, drink in de avond nog gezellig een drankje met mijn liefde bij een buiten open haard, daar waar echte blokken hout op gaan, liefst zet ik daar een foto van op sociale media, dan kan ik het nu al voorspellen wat er gebeurd, krijg ik de hele natie over mij heen, die zelf in dieselauto’s rijden en het liefst drie of vier keer op vakantie gaat met het vliegtuig natuurlijk.

Stop de betutteling en leef je eigen leven en doe wat je zelf wilt en regels zijn er om overtreden te worden, vergeet dat nooit.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Eén gedachte over “Ja ik ben dwars, probleem mee soms”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.