Echt hoe ver gaat dit..

Hebben mensen tegenwoordig alleen nog maar lange tenen. Nederland het land van de azijnzeikers ten top.

Pas op wat je eet want alles wat van de boer afkomt is echt zo ongezond. Nou fuck off. Deze hetze wordt mogelijk gemaakt door fabrikanten van nep voedsel. Nep vlees en gaat zo maar door.

Vroeger was Jiskefet op tv. Heerlijke satire. De uitspraak heb je nog geneukt gast. Helemaal goud. Tegenwoordig als je dat zegt. Dan heb je gelijk de hele natie op je nek. Vandaar geen satire meer op tv.

Mensen in het verkeer. Daar waar vroeger nog gewoon respect was. En de fietser gewoon fietsten zoals het hoorde rechts aan de kante. Rijden ze tegenwoordig met zijn 3en naast elkaar liefst met de telefoon in de hand en koptelefoon op. Toeter maar niet. Ook menig automobilist heeft echt geen geduld meer. Zich aan de snelheid houden is er niet meer bij. Want 80 rijden tja. Dat is zo 1900..De vrachtwagenchauffeur die met zijn telefoon bezig is en vergeet gas te geven. Die wordt dan ingehaald. Om effe later een middelvinger te krijgen dat ie ingehaald is.

Op een zomerse dag. De deuren open hebben. Radio op standje goed te horen. Buurman aan de deur. Kan de radio zachter. Tuurlijk buurman. Maar zelf wel op de piano spelen en als een ware Kelly familie liedjes zingen. Ach rekening houden met de buren waarom zou je. Mooi dit weekend weer zon. Dat wordt radio op standje burenruzie..

Bedoel maar bij alles wat er gebeurd in de wereld van de Nederlanders, hebben de meeste te lange tenen. Echt laat je opereren of pak een bijl. Maar gaat gewoon leven en laat mensen in hun eigen waarde. Als je weet dat je de wet overtreed, wees dan zo eerlijk om het toe te geven. Zeg nou eens eerlijk het eten van de boer he. Dat is toch wel lekker he. Alles vers en mals is toch veel beter dan stug stuk chemisch bij een geraapt niet lijkende op een hamburger..

Get a live

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.