Nee jij maar hij…

Eens in de zoveel tijd doen we dat. Mijn vader en ik spreken dan af om samen te gaan. Meestal op zondag zodat mijn vriendin ook mee kan. Vandaag was het hemelvaartsdag dus ook een zondag.

Had met mijn vader afgesproken. Wij zijn al in de kroeg. Eens kijken wat er dan gebeurd als ze binnenkomt. Niet spannend maar wat er gebeurde was voor mij persoonlijk erg mooi. Ze had een glimlach op haar gezicht. Ze zag ons zitten en herkende ze ons. Ja dat wel alleen namen tja nou dat dus.

Ze had vandaag een goede dag. Beetje lol erin en als eerste zei ze al. Je moet een foto maken . Van mij en hun 2 ok. Voor in het boek. Echt waar zo bijzonder.

Toen zei ze. Tegen mij. Morgen kom jij toch. Neem dan gelijk de rolstoel mee. Geloof dat je daar constant in zit. Ok zei ik. Maar dan komt de ongein van mijn vader en mij. Niet leuk voor iemand die het niet zo goed kan volgen. Ach misschien lijkt dat wel zo. De ene dag is zo en andere dag weer anders.

Ruim die zooi nu maar op. Breng mij maar naar huis. Gezamenlijk liepen wij naar de huiskamer toe. Je weet gewoon wat daar kan gebeuren. Spijtig genoeg zijn er enkele mensen overleden. Je weet dat het kan gebeuren maar toch is het vreemd. Mijn vader en ik hebben de boel niet op stelten gezet maar toch . Bij het weg gaan. Zei ik tegen mijn moeder. Hij komt morgen toch. Nee jij maar hij niet. Uiteindelijk zal morgen toch mijn vader gaan. Misschien is ze het vergeten en dat is niet misschien maar gewoon zeker..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.