Rijdend over de wegen..

Het is zondag en ja wij rijden ergens door kleine dorpjes heen, over de autobaan en overal zie je billboards en borden aan de lantaarnpalen hangen.

De Europese stemming is er vandaag. Wat mij opvalt. Dat de koppen op de borden echt zo representatief zijn. Dat ze geen stemmen willen trekken. Dat menig Europeaan denkt. Wat hebben die Hollanders weer gedaan. Gestemd op een zakkenvuller. Die met zijn te grote vervuilende BMW door Europa rijdt.

Vraag me echt af. Wat gaan ze doen aan de parkeerplaatsen . Daar waar vrachtwagens staan elk weekend weer, hun weekendrust te maken in de truck. Schotel geplaatst aan de zijkant en dan weet je het wel. Europa had zoveel babbels maar er gebeurd gewoon helemaal niks.

Dat zegt al genoeg als je borden bekijkt. De 1 met een kop. Zo van ik gaat me zakken vullen. De ander kijk zo uit zijn ogen dat je denkt laat maar.

Nu kreeg ik een link door. Echt goud gewoon. Waarom zou je stemmen als het niet moet. Waarom zou je ja zeggen als je ook nee kan zeggen. Waarom zou je gezond eten als het ook ongezond kan.

Kijk maar eens.

https://youtu.be/SN3KH4u87_I

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.