Ik heb gestemd u ook..

Waarom dan denkt u nu, omdat ik gewoon totaal geen vertrouwen heb in de fucking Europese, landelijke, plaatselijke politiek. Zal eens uitleggen waarom.

Europese politiek.

Al zolang ik werk, kom ik steeds meer dingen tegen, ik ben chauffeur, reed ooit buitenland, in de tijd reden de Oostblokkers nog met Kamaz en Liaz, zwaar rokend uit de uitlaat, ze klommen ze langzaam de berg op in Duitsland, zwarte pluimen uit de uitlaat, vervuilde de horizon, wat nou klimaat. Toen de grenzen opengingen, ging ook de geldkraan open, daar waren de truckfabrikanten blij mee, toen Europa ook nog wetten ging maken, met grote gaten erin, weten we nu in 2019 wat de gevolgen zijn, toen kwam de euro munten in zicht, ja alles werd duurder, het verdubbelde gewoon, 25 gulden werd gewoon 25 euro, koek koek. Bedoel maar, dit is nog lang niet alles, want 1 Europa is het echt niet, te veel zakkenvullers in Brussel. Ach kan er een heel blog mee vullen.

Landelijke Politiek.

Tja gaat stemmen vandaag, wilt u een beter Europa, riep de partij van de dieren, ja val een boerderij aan en zorg dat het bedrijf kapot gaat, oh schreef ik dat echt, de rest van de politieke partijen wat moeten we daar dan mee, mooie verhalen, spook verhalen worden rond gestrooid, alles via de sociale media, weet het niet hoor, heb ik wat gemist, als dat zoveel belasting geld heeft gekost, dan had ik wel iets meer mogen zien. Maar ik heb totaal geen vertrouwen in de politiek, ook dat zijn zakkenvullers, want als je een verhaal hebt als politieke partij, dan word je door de gevestigde orde gewoon monddood gemaakt!!

Plaatselijke politiek, het is bekend dat ik in de Flevolandse polder leef, in de stad die de floriade door de burger zijn strot heen duwt, kan de politiek het wat schelen dat het mis gaat, dat het een grote flop wordt, nee toch zeker, de burger betaald gewoon meer belasting, dan hebben wij hier de D66 , laten we het songfestival organiseren volgend jaar om dan gelijk aandacht te vragen voor de floriade, eh wie dat idee heeft verzonnen is echt een eikel geweest, voor iets kansloos ga je toch geen aandacht vragen, daarbij waar de fuck in Almere wil je een groot spektakel houden dan. Nee de Politiek in Almere is hetzelfde als de Europese en landelijke een groot bullshit bende.

Goed in geldverslindende projecten opzetten, want de burger betaald toch wel. Dat ik als Nederlands staatsburger me bijna buitenlander in eigen land voel, daar maakt de politiek zich echt niet druk om, kom bij grote bedrijven om te lossen, dat ik een cursus pools moet volgen om mensen te kunnen verstaan, is bijna normaal. Maar er staan geen Poolse wagens op de parkeerplaats, dan krijg ik weer een vreemd gevoel, waarschijnlijk een uitzendbureau, die rijk wordt over de rug van de werknemer. Oh ja mazen in de wet, mede mogelijk gemaakt door de Firma list en bedrog uit Brussel.

Uiteindelijk heb ik wel gestemd, op de piratenpartij, waarom omdat die club achter een blogger staat, tevens hun denkwijze bevalt mij wel. Daarbij had ik niet gestemd had ik ook niet meer over de politiek mogen schrijven.

Psstt dan heb ik nog niks over het klimaat geschreven, waarom niet, het klimaat regelt zich zelf wel namelijk..    

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.