Oh wat was er zondag dan…

21-05-2019.

Beetje later dan normaal, maar dan toch nog in Laren gekomen..

Ze lag te slapen denk je dan niet meer aan mij. Goh lijkt wel een begin van een liedje. Het was echt zo. Eenmaal was uit bed en dan achter de rollator echt recht zoals die gaat he. Niet links of rechts nee rechtdoor . Pas op voor de enkels want stoppen doet ze niet. Toch maar de veilige rolstoel , altijd goed bij haar.

Op naar de kroeg. Want bij dat kleine café in het tehuis. Daar liep een man met een karretje die was onder de indruk van mijn moeder, ik heb hem gewaarschuwd ze is van mij.. lol. Ach waar gaan we het eens over hebben. Ik vraag wat was er afgelopen zondag. Weet het niet antwoord ze . Eerlijk gezegd ik ook niet. Maar dat kwam door de te gezellige zaterdagavond/nacht!!

Wie was er jarig dan. Weet niet oh effe helpen ikke toch. Oh ja gefeliciteerd. Toen ik mijn leeftijd zei. Was ze effe in mineur. Maar geen gezeur . Breng je het effe weg en dan mij naar beneden. Eh naar de kelder nee toch. Nee naar de huiskamer.

Ach het was zoals ze is. De rust zelf of het is eenmaal zo. Ik heb er vrede mee. Uiteinde Uiteindelijk zal ze zelf ook de rust gaan vinden daar hebben wij vrede mee. Hoe lang nog dat weet niemand. Zolang zal ik naar Laren toe gaan om de deuren heen te gaan…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.