Nieuwe pagina.

Al een tijd loop ik tegen dingen aan in het transport. De negatieve gedachten. Op Facebook pagina’s voor chauffeurs denken mensen grappig te zijn over andere chauffeurs die niet kunnen achteruit rijden of wat dan ook.

Ik schrijf vaak over het transport maar omdat sommige pagina’s, denken dat ze door dreigen mij te dwingen om lid te worden van iets wat zo kansloos is. Want opstaan tegen misstanden in het transport ja. Maar zeggen dat hun geld kost. Waarop ik zeg. Ja mijn blog kost ook mij geld. Dat ontkennen ze dan. Mij in de waarde laten is er niet bij. Ook werd daar door mensen een hetze tegen mij gevoerd. Die mensen zijn weg daar . Maar bestieren nu weer een andere pagina . Als ik mijn blog wil delen daar. Dan moet ik net geluk hebben dat juiste beheerder online is.

Maar daarom begon ik niet met deze nieuwe pagina. Deze pagina is voor chauffeurs die wel lol hebben in het werk als chauffeur. Chauffeurs die wel positief kunnen denken en doen. Geen onderscheid maken omdat een chauffeur uit een ander land komt.

De link van de nieuwe pagina is de tekst zegt het al..

vindt het leuk druk op de link

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.