Het is eenmaal zo..

Het beeld dat chauffeurs hebben voor hun neus tegenwoordig is, dat je als binnenland chauffeur denk. Dat je een internationaal chauffeur bent in eigen land..

In den nacht zie je taferelen, van trucks die op de vluchtstrook staan , met gesloten gordijnen. Omdat het eenmaal in eigen land heel normaal is. Ze eten graag uit de kist. Omdat ze dat eenmaal gewend zijn. Zijn wij dan verwend. Dankzij Europa die ooit de geldkraan open zette en de grensen open gooide. Heeft Europa ervoor gezorgd dat er vele maffia praktijken los kwamen. Veel al met subsidie van jawel Europa.

Jaren later is 2019. De wetten zijn veranderd omdat Europa dat wil. Vele wetten op papier. Die kloppen altijd. Maar in de praktijk betekend het namelijk, er veranderd geen klote. Het is zelfs al zover. Dat er trucks rondrijden van bedrijven met gele platen en een geel hesje erop. Gewoon een oostblokse chauffeur op een Nederlandse vrachtwagen.

Ik ben een binnenland chauffeur. Ik zie en werk met liefde voor mijn vak. Dat de sociale media erg verrot is en dat wij dingen krijgen te zien. Wat beelden zijn uit het verleden. Dat mensen zo ziek zijn in hun hoofd om mensen schade toe te brengen. Dat zegt meer over de mensen op papier dan in de praktijk.

Het is gewoon hoe ga je ermee om. Hoe kijk ik dan elke nacht en dag ertegen aan. Ach ik denk nog steeds. Zet tien Nederlanders naast elkaar. Daar zullen er 2 van die denken anders. Zo ook met Oostblokkers zet er tien naast elkaar en ja vul het maar in.We zijn er met zijn allen verantwoordelijk voor. Want we stemmen toch. Dat Europa geen Europa is. Dat weten we toch zo onderhand wel.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.