Ikke ikke en de rest kan lekker..

Het was wel een weekje weer zeg. Eerst al een actie groep. Die denken dat ze een punt hadden. Belagen een boerderij in Boxtel. Daarna de standaard foto’s gebruiken die de hele wereld overgaan. Maar dan ook nog media aandacht krijgen in de avond. Daar bleken er 2 studenten te zitten aan tafel die hun studie nog niet hadden voltooid. Want ze vielen dwars door de mand heen. Ik zeg voortaan. De politie de andere kant op kijken en gewoon de boeren hun gang laten gaan. Probleem opgelost. ( blijf erbij dat er een partij in de 2e kamer is. Die hier achter zit. )

Volgend jaar de formule 1 terug in Nederland. Mooi toch en daar was weer een azijnzeiker. Ik wil geen formule 1 op Zandvoort. Vanwege de vele co2 uitstoot. Ja meneer het is toch wat. Gaat u ook op vakantie naar een warm land. Dan gaat u zeker lopend. Bedoel maar. Hoever gaat het gezeur in dit land. Oh ja en als toetje. Werd er als antwoord gegeven. Dan sluiten we toch een paar boerderijen. Tja de gemakkelijkste weg toch weer. Waarom niet gewoon dan gelijk de hoogovens dicht..

Dat de Nederlandse staat ons automobilist als melkkoe gebruiken is een feit wat al jaren bekend is. Sinds dat er een kwartje van Kok erbij kwam. Nu werd bekend. Dat er honderden miljoenen euro’s in de staatskas zijn gekomen door de accijns, tja waar kan ik mijn geld wat ik teveel betaald heb terug halen..

Wat vindt u nou eigenlijk in dit land. Is de azijnzeikerij te ver doorgeslagen. Zijn we nou echt ja knikkers geworden. Zitten we in de toekomst met onze neus naar het oosten omdat we voor fc Twente zijn. Eten we geen vlees meer in de toekomst of eigenlijk morgen al. Volgens sommige mensjes dan he..

Kan alleen maar hopen dat meer mensen mijn mening delen..

Want wat ik wil. Is leven zoals ik zelf wil en niet de wil van anderen opgelegd worden..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.