Bertje vertrekt bijna maar …

Het woord kanker vindt ik een raar woord, bij grote mensen komt het de mond uit, vindt ik raar. Grote mensen die kanker krijgen, dat bericht is nooit fijn, ook ik heb mensen gekend die overleden zijn aan de verschrikkelijke ziekte kanker.

Maar wie heeft er niet iemand in zijn omgeving met deze ziekte, de hoop dat er ooit een medicijn of wat dan ook tegen gevonden wordt. Is dat een droom!!! Nee zeker niet, want ze komen steeds verder met het onderzoeken naar deze klote ziekte.

Maar waar mijn hart van omdraait zijn kinderen met deze klote ziekte, kleine kinderen grote kinderen, kinderen met een toekomst voor zich, in vele gevallen, halen deze kinderen de toekomst niet eens, maar kinderen zijn kinderen en die verdienen de aandacht. Daarom is de stichting Kika opgericht ooit. Om kinderen de kans te geven op leven, daar is geld voor nodig.

Kan wel gaan zeuren om geld, nee ik vraag om steun voor een vrijwilliger , hij is er 1 van de zovelen die mee gaan naar Italië voor de Giro di Kika , fietsen voor het goede doel, voor kinderen die graag beter willen worden, kinderen die graag op vakantie willen, maar hun ziektebeeld verhinderd dat, dus daar is geld voor nodig. U gaat toch ook op vakantie als het kan, met gezonde kinderen, dan denk ik aan die ouders die graag op vakantie willen, maar ja een chemo kuurtje hier en daar.

Bertje vertrekt bijna maar. . zeg ik. Hij heeft sponsors nodig, Bedrijven of gewoon mensen die hem willen steunen. Steunen kan hier.
https://www.girodikika.nl/bertje-van-leeuwen-giro-di-kika-2019 hij vertrekt op 17juni in de avond, met een truck die mogelijk is gemaakt door Harbers Volvo trucks. Dit bedoel ik nou zij steunen hem.Dat kunnen toch meer bedrijven doen.

Denk eens niet aan u zelf, denk eens aan de kinderen die een onzekere toekomst hebben, laat ze nog genieten zolang ze kunnen, maar weet wel daar is geld voor nodig. Veel geld.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.