Hand in hand.. ja ja

Leef samen wordt er gevraagd. Gaat samen door 1 deur heen wordt er gevraagd. Kijk niet op elkaar neer wordt er gevraagd.

Multiculturele samenleving hebben wij hier in Nederland. Wie moet het voorbeeld geven dan. Die joden uit Amsterdam die neuzen waren verwaand liepen van arrogantie over. Werd er geschreven. Tja beetje jaloers soms. Ze verloren en zo wat. Is dat een reden om 020 zo de grond in te trappen. Schijnbaar wel omdat we hand in hand gaan.

Wie gaat het voorbeeld geven dan. Mensen maken zich druk in Maastricht om een oud is strijdster terwijl een mafkees uit den Haag 3 mensen vermoord. Dat bedoel ik nou..Wie geeft het voorbeeld dan. Het internet helpt er niet aan mee.

Kan alleen maar zeggen

Want ik ben wie ik ben en reik graag iedereen de hand. Ook in voetballand. Mensen hand in hand kameraden wordt er vaak gezongen laten we dan hand in hand three litle birds zingen. Dan hebben we een mooi voorbeeld hoe het wel kan. Maar dat zal onmogelijk zijn. Dat weet ik nu al..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.