Dagje zitten ..

Elke chauffeur die graag chauffeur wil blijven krijgt ermee te maken. Wij Nederlandse chauffeurs lopen vooruit ermee. Waar sommige landen nog steeds moeten beginnen.

Zijn wij al aan de 2e ronde bezig van 4 dagen in de schoolbank hangen en 1 dag buiten spelen. Zo ook vandaag mijn 1e dag van de 4 . Beetje onverwacht maar ach het moet toch. Want ik hang mijn stuur nog niet aan de wilgen.

Nou werk ik tegenwoordig na een overname voor de firma M in Holten. Wel bekend bij vele en zal bij vele een gedachte geven. Die klote firma bla bla bla lul maar een eind weg zeg ik tegenwoordig. Mooi een firma met een eigen opleiding dus ook voor de code 95.

Dus vanmorgen uitgeslapen in de auto naar Holten toe. Markant gezelschap bij elkaar. Dat zeker. Mijn naam viel de hele dag door daar. Koffie Alex zei iemand ja natuurlijk. Hij ging koffie halen en eigenlijk ging de hele dag zo. De cursus kan je lang en kort over praten. Veel dingen in de herhaling en eigenlijk eerlijk gezegd. Vindt ik het nutteloze tijdsbesteding. Maar als ik nog eerlijker ben. Het is goed dat het er is. Om het feit dat scholing goed is. Alleen tja de onderwerpen nogal schaars zijn op het vlak theorie.

Denk ik dat ze eens over communicatie, ehbo,koelmotor of zoiets moeten gaan denken. Beetje meer uitdagend. Maar als je een groep heb. Die een beetje lol kan maken en dat gebeurde ook blijft de dag lang maar wel relaxt. Gewoon geen onderscheid wordt er gemaakt.

Dat is wel mooi daar je bent een persoon van buiten af. Ja dat was ik maar wel iemand met een naam. Dan denk tja bij de overname toen heb ik de juiste keuze gemaakt. Door het te accepteren dat het zo was. Daar heb ik nu profijt van.

Dat dagje zitten was echt een dagje. Maar niet vergelijkbaar met de vorige rondes een paar jaar geleden. We hebben ermee te maken. Soms denk ik wel eens iedere weggebruiker zou eens een dag theorie en een dag praktijk moeten krijgen. Dan kan dat dagje theorie samen met een vrachtwagenchauffeur gaan. Want het mes snijdt dan aan 2 kanten..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.