Tja Europa zegt wel heel veel

Ze rijden nog steeds vrolijk rond. Dag en nacht zonder enige schaamte. De maudkillers genoemd in het transportwereldje. Bij harde wind levensgevaarlijk en 3 van zulke wagens is bijna 1 trailer. Dan zonder rij tijden ach ja ..

Europa roept zoveel. Maar de parkeerplaatsen overal staan vol met trucks met schotels aan zij kant en gewoon hun weekend aan het maken in de truck. Mooi he regels en wetten maken. Maar controleren ho maar. Ze kunnen in Brussel wel hoog van het dak schreeuwen. De wet is aangenomen maar wie zegt dat de wet uitgevoerd gaat worden.

Nog steeds zullen de trucks die weken onderweg zijn . Gewoon nooit een thuisbasis zien. De chauffeurs zullen nooit gelijk loon krijgen. Mooie verhalen zullen er altijd zijn. De parkeerplaatsen zullen altijd gevuld zijn. De grote betaalde parkeerplaatsen zullen altijd leeg blijven. Want daar is de controle te groot.

Dan maar met een klein bakwagentje de wet omzeilen. Niemand die dat controleert. Ook al is er een wet voor. Ja Europa jullie worden echt hard uitgelachen .

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.