Veel plezier of niet

Hoera hoera hoera de koning is jarig. Zo wat zeg ik dan. Het begint vanavond al. Iedereen de koningnach in. Vreten en zuipen en oude zooi kopen. Ja wat menig zolder wordt opgeruimd.

Cd’s uit de jaren 90 zo uit de tijd. Speelgoed jawel dat roze paard zal veel vuldig weer opgesteld zijn. Computer spelletjes nieuw gebruikt kan Je niet lekker niet zien aan de buitenkant..

Eten tja heerlijke vette hamburgers ik Hou ervan maar alleen die van de slager uit Bussum. Zelfgemaakte ellende uit de keuken zal aangeboden worden voor elke prijs. Het alcohol zal vloeien als of mensen uitgedroogd zijn.

Maar morgen is het mooi weer. Zo koud dat je onderkoeld kan raken. Als je lekker stil op je kleedje blijft zitten en gefrustreerd raakt dat niemand wat koopt. Dan komt er regen ja leuk joh, schuilen kan nergens. Want je had er geen rekening mee gehouden. Het begint te waaien. Pure hel dus.

Ja koningsdag morgen ,ik sla het over. Want om nat en koud te worden omdat iemand zijn verjaardag viert. Daar pas ik voor..

Maar iedereen die wel gaat. Heb veel plezier en de beste tijd om te gaan winkelen langs de kleedjes. Gratis en voor niets ook nog..aan het einde van de dag. Als iedereen weg is gevlucht. Dan liggen de straten nog vol met bende. Eh spullen van zolder. Die nu opgeruimd is tenminste..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.