Ze slaapt…

17/4/19

Het was dinsdag dat ik een appje kreeg van mijn vader en meerdere mails over waarschijnlijk een virus.

Alex wil je morgen even wat meenemen naar je moeder. Schreef mijn vader mij..Kom het langs halen. Dus vandaag woensdag vanuit mijn werk langs mijn vader. Hij gaat maar door en door. Wat blijf ik trots op hem en heel veel respect voor hoe hij het doet. Effe bijpraten en ondertussen effe gebeld met de afdeling.

Ze slaapt was de medeling. Dus ik naar Laren toe keek in de tas. Kousjes ok dus ik liep naar de goedereningang . Kom ik bij de wasdames kijken ze me verbaasd aan. Als eerste u mag niet door deze ingang. Oh ik doe niks anders dan door goedereningang binnen komen. Ben ik gewend de dames lachen ok ijs gebroken. Toen zeiden ze. Dacht dat u vader eraan kwam. Zo afstand leek dat zo. Oh ok. Maar jij bent een stuk groter dus. Ach ja dezelfde familie iets met een stuk hout.

Op de afdeling aangekomen. Lag mijn moeder nog steeds te slapen en na overleg liet ik haar slapen. Ze is gewoon moe. Heb ik vrede mee. Tja en dan hoi Alex oh dat is Alexschrijft zeker he.. ja effe dollen moet kunnen.

Dus vandaag lag ze te slapen. Oh ja vanwege misschien een virus. Is het een beetje raar daar. Maar ik weet zeker dat alles goed komt. We hebben er ervaring mee. Elk jaar komt dit voor..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.