De bekrompen heid van Facebook.

Stel je schrijft een blog zoals Jolanda. Zij is ook een blogger en schrijfster. Zij schrijft erotische verhalen. Niks mis mee vindt ik.

Lees hier maar heerlijk verhaal maar de bekrompenheid is van Facebook. De preutsigheid schiet alle kanten voorbij. Niet het verhaal maar het plaatje is fout.

Wat is hier mis mee. Zo gauw ze het op de radio hebben over zaadlozing en bloempjes en bijtjes. Dan is dit het logisch gevolg toch.

Maar ook een collega van mij. Hij is zanger. Pico bello is de naam van Gert. Hij heeft een heerlijke singel gemaakt. Mensen zijn jaloers erop en hij wordt geblokt omdat ie de zanger schijnbaar niet is of dat hij zijn hand op zijn deerne haar kont ligt.

Echt ik vraag me hoe preuts is de wereld tegenwoordig. Wordt er niet meer geneukt of zo iets. Is dat vies soms. Had Jolanda een hoofddoekje op de piemel moeten plaatsen soms. Echt Facebook je bent echt zo preuts als wat. Vindt je het gek dat zuckerberg zoveel beveiliging nodig heeft. Zal hij ooit wel eens sex gehad hebben.. in het openbaar dan he..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.