Gelooft u echt alles wat u ziet,

Ik vraag me wel eens af, kijken mensen wel verder dan hun neus lang is, geloven ze alles wat er op een verpakking staat, geloven ze nou echt dat alles op ooghoogte staat beter is dan dat wat onder in het schap staat in de supermarkt.

Het is al een tijdje bekend dat de Hema komt de Vega worst, jawel een worst zonder vlees dus, mag het woord worst niet hebben, is het wel zonder vlees, ze roepen wat en laten het viraal gaan op internet en mensen geloven het gelijk, dat is met alles wat vegetarisch is natuurlijk, alles wat op de verpakking staat klopt, omdat mensen goed gelovig zijn en denken dat het gezond is, dat er geen vlees inzit, gaat zo maar door, het staat op de verpakking dus het is eenmaal zo.

Dat we belazerd worden met het bespelen van onze gedachte, is al jaren bekend bij mij, in mijn eigen werk, zag ik in het verleden heel veel producten met dezelfde productnaam alleen met een ander kleur verpakking, het mooie was, ze kwamen uit dezelfde fabriek,  dat men genaaid wordt, bleek toen ik een kleine jongen was, die vaak mee ging met de vrachtwagen, laden bij een diervoeder fabriek, 1 band, twee vulgaten , links eigen merk en rechts een supermarkt merk, dezelfde brokken gingen in beide zakken, sindsdien, ben ik dwars in mijn gedachte.

Ik denk ook wel eens, als iemand nou zegt, die app moet je gebruiken, dat is een goeie voor je gezondheid, geloven we dan de app of je eigen lichaam. Zelfde met gezond eten is dat wel zo gezond, als een app zegt, dat eten we vandaag, wie heeft dat verzonnen, u weet allemaal die kookboeken over gezond eten, misschien werkte het wel bij de schrijver of schrijfster, dat wil niet zeggen dat het bij u werkt. Want elk dieet moet gewoon geld kosten een goede app moet geld kosten. Omdat mensen de buitenkant geloven mag het ook geld kosten,

Dat ik mijn leven niet laat lijden door de gedachte van een verpakking is gewoon zo, dat mag ik ook, mensen die schreeuwen en dingen verzinnen, tja rui de boel maar op, mensen die nieuwe vegetarische maaltijden verzinnen, tja eten die mensen dat zelf wel op dan, we worden gewoon 24 uur per dag in de maling genomen, ontleed eens een broodje van het tankstation, weet zeker dat je voor die prijs zelf helemaal vol kan zitten, als je het zelf klaar maakt.

We worden gewoon gemind fuck, mensen laten mensen geloven dat het werkt dat het goed voor je is, keurmerk erop en door, het nieuwe label is een kleurencode, wie bepaalt er dan het slecht voor ons is of goed is, we staren er blind op. Nog even over de worst van de Hema die geen worst mag weten, de echte ouderwetste rookworst, is ook al veranderd in loop van de jaren, maar daar is niet over gepraat, want dat is stilzwijgend gegaan, waarom, dat kan schade aanbrengen aan het merk.

Ja het heeft allemaal met geld te maken, doordat de mensheid goed gelovig is, wordt er veel geld verdiend, wordt eens wakker mensheid, geloof eerst eens je zelf, voordat je verder kijkt,   

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.