Ik werk er graag..

Het is bekend dat mijn oude werkgever het transport een paar jaar geleden over deed aan een in onze ogen een grote jongen..

Maar dat leek zo. Mijn oude baas en nieuwe baas tonen veel overeenkomsten. Het belangrijkste ze zijn beiden menselijk..Menselijk in het woord mens. Altijd een vriendelijk woord klaar en openheid.

Nu is het in het transport overal groener. Daar heb je meer lampjes en daar heb je schijnbaar een topsalaris. Maar meestal ook adders onder de wagen. Nu staan er op trailers van Muller. Chauffeurs gezocht bij alle vestigingen. Is dat waar ja dat Is waar. Want het werk bij Muller is volgens vele, slecht materiaal en onderbetaald.

Ja volgens velen. Ik werk er nu een paar jaar alweer. Tuurlijk moest ik wennen. Maar ik weet 1 ding zeker. Mensen die negatief praten over Muller holten tja hebben ze er dan gewerkt. Muller betaald gewoon alles uit. Streept bijna niet met de rode pen. Alleen als je zelf er een puinhoop van maakt.

Het materiaal waar wij mee werken is gewoon in orde. Geen gekkigheid en als het kapot is wordt het wel gemaakt. Dat zelfwerkzaamheid een pré is . Dat is gewoon zo. Als je gewoon nadenkt en je werk doet. Werk wat meestal in de nacht begint. Of in de ochtend, laat in de middag. Altijd dezelfde regel. Doe gewoon je werk.

Bij grote bedrijven heb je altijd verhalen. Cowboy verhalen. Maar dat is altijd van een mug een olifant maken. Wil je hetzelfde meemaken wat ik ook meemaakte. Van afwachten naar positief mijn werk doen. Neem dan eens contact op met Muller holten.

Ben je een zijinstromer. Tja ben je eigen werk zat en wil je wat anders doen. Muller verzorgt ook opleidingen.

Het is gewoon een bedrijf wat goed bezig is..Mooi bedrijf om voor te werken en heeft dezelfde nukken als andere bedrijven. Maar als je plezier hebt. Dan kijk je daar daar doorheen en werk je gewoon je eigen werk en ik kan je zeggen. Er is heel veel mogelijk als je maar praat..

Oh nu denkt u natuurlijk een telefoonnummer. Nee druk maar op het woord muller

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.