Het vergrootglas.

Ik ben opzoek naar iets wat ik niet heb. Iets wat vele mensen wel hebben. Ze hebben allemaal een goed pensioen ik niet. Ze hebben allemaal een mening over de politiek. Tja genaaid worden we toch wel. Ze gooien van alle op sociale media. Ik ook.

Maar hebben mensen wel een leven. Is hun eigen leven zo perfect dan. Hebben sommige wel een leven. Dat vraag ik me af. Mogen we nog wel leven dat is een betere vraag overigens. Waarom denken mensen als ik nou wat schreeuw om aandacht. Krijg ik dan ook de aandacht.

Kijk nou naar de politiek. Weilanden worden opgegeven voor zonnepanelen. Liefst zo veel mogelijk. In Nederland schreeuwen we nee de politiek met name de groenen schreeuwen ja. In Duitsland is na onderzoek gebleken. Dat zonnepanelen als ze nat worden schadelijk zijn voor het grondwater.

Aangezien ons grondwater tegenwoordig toch vervuild is door de vergrijzing en sporen bevat. Als je dat samen inneemt je zo stoned als een konijn wordt. Dan kan de vervuiling van zonnepaneel daar toch ook wel bij. Nee de groenen leggen alles onder een vergrootglas . Dat is niet waar.

Dan de benaming van non food. Of eigenlijk nep food. Een lekker stukje vlees gaat er bij mij wel in. Dat een genetisch gemanipuleerde stuk eh plastic geen hamburger mag heten nogal logisch. Dat het woord kip in een woord verwijst naar kip. Maar er geen kip inzit. Tja nogal logisch. Wil Europa gewoon af van het nep voedsel. Omdat vegetarisch eten niet goed voor het leven is.

Dat de regering op 13 maart, de politieke partijen tegemoet kwamen om dat ze bang waren teveel stemmen te verliezen. Tja dat was duidelijk . Nu helemaal want er is geen plan voor de co2 taks. Maar mensen leggen dit onder de vergrootglas en zien het anders.

Mensen zien alles anders,daarom vraag ik waar halen jullie je vergrootglas eigenlijk. Hebben jullie wel een leven. Gebeuren er nog mooie dingen in jullie leven. Laat het adres maar zitten. Mijn leven is mijn leven en ik heb plezier. Dat kan ik niet vergroten..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.