Heeft u ook..

De wereld van nu.

De Engelsen willen niet uit Europa, want stel je voor dat het teveel geld gaat kosten. De bedrijven in Nederland gaan geen belasting betalen voor het klimaat. Daar zijn de burgers voor namelijk. Wie dat niet verwacht had. Die heeft zijn oren dicht gehad.

Heeft u ook een kort lontje. Men weet als geen ander, dat vuurwerk met een kort lontje te vroeg ontploft in je hand. Als je als mens een kort lontje hebt. Dan ontplof je te vroeg met je mening. Als je in het openbaar zegt kijk een lekkere vent. Dan mag dat. Als je zegt kijk een lekker wijf dan heb je een #meto aan je reet. Rij je de snelheid die toegestaan is. Dan rij je te zacht.

Dat een moord had kunnen voorkomen doordat iemand recht op privacy had. Is niet te spraak gekomen gisteren. Stel je voor dat de regering hun eigen wet moet afkraken. Dat iemand ergens verantwoordelijk dan moet diegene ook zijn verantwoordelijkheid nemen . Uiteindelijk is het wel zo. Iedereen is een prooi als je op straat loopt.

Heeft u ook een gedachte, denkt u ook wel eens. Ik leef niet maar ik zeik wel. Ik kijk niet maar heb gelijk een mening. Doe eens gek en leef..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.