De man had het niet makkelijk

Ik kom vaak in Rotterdam elke dag eigenlijk..Dat daar de oostblokker veel aanwezig zijn dat is bekend. Het achteruit rijden daar scheelt het ook aan..

Maar vanmorgen in Rhoon. Het is bij die klant al niet zo dat we de ruimte hebben om eens lekker te kunnen draaien, of zoals vanmorgen een ik zeg collega met een gele jas aan. Die werd gesommeerd om achteruit naar de deur te komen. Want hij stond giga in de weg.

Maar hij stond hevig gebarend te nee te schudden. Maar dan. Komen de stoere mannen. Schelden en tieren dat ie in de weg stond. Dat ie van overmaat van ramp. Het toch ging proberen. Tja ik zag het al gebeuren hij zal midden op de werf stil gaan staan. Zodat niemand er meer door of af kon gaan. Ja hoor het gebeurde. Hij kreeg hem niet achteruit. Dan hoor je een grote bek schreeuwen , Zeg piet doe jij het effe. Dan kunnen we verder.

Ja maar Pietje keek wel beter uit. Want pietje schreeuwde wel. Maar ook hij zag dat het echt niet ging. Pietje haalde zijn vrachtwagen weg en whalla meneer ging achteruit naar de deur toe.

Had het mij gelukt. Met mijn 3 asser , ik zou er niet om wedden. Alleen was het fucking commentaar een stuk minder geweest. Het is en blijft een gekloot. De taalbarrière wordt steeds groter. Steeds meer bedrijven zie je toch weer rijden, met witte platen voor een Nederlandse trailer. De theorie zegt anders dan het praktijk doet . In de praktijk rijden er soms meer rond dan een nl vrachtwagen. Maar ook daar moet je tegenwoordig opletten. Want ook op nl vrachtwagen kan een ……..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.