Dat was weer een lach

2-04-2019.

Alex kan je woensdag gaan vroeg mijn vader aan mij afgelopen zondag. Mijn onderbuik dacht al dat wordt dinsdag. Ja dus woensdag gaat haar schoonzus Ria namelijk.

Dus dan vanzelfsprekend gaat ik dinsdag vandaag dus. Mooi optijd klaar vandaag. Rij de parkeerplaats op, stond er een grote Mercedes. Ja met zwarte vlaggetjes voorop. Dan weet ik het al. Maar hij stond geparkeerd dus.. Ik kon rustig naar de huiskamer toe.

In de huiskamer zat ze in haar rolstoel. Er is bezoek voor je. Waar zegt ze ook nog. Ze zag mij toen ik op zij stond. Haar ogen glinsterden. Ga je mee vroeg ik . Nee ik kan niet mee. Oh nee ga je mee ja ik ga mee . Moet je alleen dat ding pakken daar. Eh weet het niet hoor. Maar waar u nu in zit. Dat rijdt ook. Oh ja dat was zo.

In het restaurant een glaasje drinken en een koffie en uit het niets zegt ze. Leuk dat je langskomt en dat je weet dat ik hier woon. Stom verbaasd denk ik. Waar is je gedachte, ja ik woon in de Stichtse hof namelijk. Dat weet bijna niemand. Geloof dat ze de enigste is waar elke dag iemand langs komt.

Dat is het raadsel waar ik mee stoei. Waar is haar gedachte over. Hoe denkt ze tegenwoordig na. Kan ze nog wel denken. Het zijn vragen en geen antwoorden. Terug lopend uit het restaurant. Stonden de heren uitvaartverzorgers bij de kamer van de dame die lag opgebaard. Uit respect voor deze dame. Ben ik nadat ik mijn moeder voor tv gezet had, effe in de koffie hoek gaan zitten. Effe wachten. Komen de personeelsleden terug van de uitgeleide. Wordt er gezegd dacht echt dat je een andere baan had. Tja 1 april he gisteren.

Ach je kan vragen hebben en geen antwoorden, maar het leven gaat verder. Stilstaan is echt geen optie.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.