Wat mij betreft is dit echt de laatste x

Het verschil was weer groot, deze morgen, mijn telefoon gaf iets anders aan dan mijn wekker. Hoe kan mijn telefoon het weten dan, ik heb hem daar geen opdracht voor gegeven. Er zat duidelijk 1 uur verschil in. Oh shit, zomertijd, de tijd dat mensen graag langer in de tuin willen blijven zitten, de tijd dat in de ochtend wat langer donker blijft, omdat mensen toch liggen te slapen.

Wat een bullshit eigenlijk, het is de laatste x ingesteld in de jaren 70, om een oliecrisis, niks met langer wakker blijven of wat dan ook. Overigens volgens mij duurt de oliecrisis nu nog steeds in Nederland kijk eens na de benzineprijzen. Kom op mensen dit is toch allemaal gedaan om zelf belang. Dat 1 of andere maffe Amerikaan het verzonnen heeft, wil nog niet zeggen dat het voor iedereen goed is.

De dieren bijvoorbeeld, die hebben geen wekker, zou het de zon wat uitmaken welke tijd hij mag gaan schijnen om mensen te vermaken, zouden mensen het die zonder wekker leven, ja want die zijn er, namelijk in tehuizen, die hebben niks aan de verandering. Wat maakt mij het nou uit, of dat zon iets later opkomt en in de avond langer schijnt, ik heb er geen klote aan, alleen maar last van, moet alles gaan verzetten, behalve mijn telefoon dan.

Wat vindt u er eigenlijk van, dat u geleefd wordt, door mensen in de politiek dat u geleefd wordt, dat in de avond langer licht blijft is leuk in het weekend, want dan mag ik relaxen, door de week heb ik er helemaal niks aan alleen maar last van, als je om half 10 in de avond naar bed gaat is het nog licht, de mensen die later als mij mogen beginnen zitten dan nog in de tuin. Omdat het licht is, denken die mensen aan mijn leven, nee natuurlijk niet, zelf de mensen die beslissen over het afschaffen van de zomertijd of wintertijd, er is toch maar 1 echte tijd, dus wat is het probleem dan. De echte tijd is wintertijd.

Het brengt meer ellende dan een oplossing, daar zijn ze achter gekomen, het brengt helemaal niks op, gelukkig zijn ze daarachter gekomen, nu doorpakken en in oktober nog 1 x terug naar wintertijd, effe de telefoon een update en klaar. Denk ik nu te makkelijk ja ik wel, want als iemand dit kan verzinnen dat is de vraag van mij, degene die de zomer en winter tijd verzonnen heeft leeft ie nog, heeft het nog wel bestaansrecht, mag hopen dat de haan het wel weet. 

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.