Het was bijzonder

Zondag 31-03-2019.

Het was de afsluiting van een bijzonder weekend. Hoe vreemd is om vrijdagavond uit te gaan eten in een restaurant, met je familie. Dan aan een tafel te zitten met 8 stoelen. Terwijl we met zijn 7en zijn. Ja de stoel tegenover mijn vader was leeg.

Dan zaterdagavond uiteten met mijn schoonfamilie. Daar opa en oma en twee dochters met aanhang. Gezellig was het net zoals vrijdagavond maar voor mij een vreemde gedachte dat ik zondag weer naar mijn moeder zou gaan.

2 verschillende avonden en vandaag een appje van mijn vader hoe laat ben je er der. Ik had het al verwacht. Bij aankomst zag ik zijn auto al staan. Door de deuren heen. Tja keuze naar de kroeg. Nee daar niet. Naar de kamer. Ja daar lag mijn moeder te slapen. Sorry moeder. In de huiskamer zat mijn vader. Ze maken der zo wakker. Eh dat heb ik al gedaan.

Maar goed ze werd uit bed gehaald en kwam ze aan. Haar blik was anders en op.de vraag wie staat daar. Alex is wat ze zei. Echt hoe het afgelopen weken was. Was vandaag een mooie dag. De liefde van mijn vader voor mijn moeder. Ja heel mooi om te zien.

Het is de blik die het hem doet. Ik hou van deze 2 mensen, dat het eenmaal zo is. Dat ze niet meer samen op verjaardagen komen. Dat ze niet meer de spil in de familie is. Dat is eenmaal zo. Vandaag was een mooie dag een dag om zo te vermelden. Het was een mooie afsluiting van een bijzonder weekend.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.