Blijf niet stilstaan

Keihard genieten is het leven. Denk nooit ik sta stil. Dingen achter je laten en leef in het heden.

Dingen gebeuren in de hele wereld. Gerechtigheid is ver te zoeken. Internet leeft onze wereld. Want praten doen we niet met elkaar. De horen dingen daar praten we over, discussies ontstaan mensen vergeten een komma of een hoofdletter, de tekst wordt verkeert begrepen.

We zijn tegen teveel plastic in de winkel. Ooit vroegen we zelf daarom. Want het was onhygiënisch dat iedereen aan de groenten zat. Dus daarom het plastic. Nu gaat het plastic eraf en ligt de groenten weer zonder plastic in de winkel en de gedachte is niet meer dat iemand eraan heeft gezeten.

In het leven stil blijven staan is nooit goed..Want je komt niet verder. Elkaar kapot maken is dat een oplossing dan. Mag je nog lol maken. Dat mijn leven wel doorgaat daar ben ik blij. Dat mensen jaloers zijn en mij dat niet gunnen. Dat is hun eigen bekrompen probleem. Ik eet gewoon waar ik zin in heb. Kijk niet naar stickers.

De mensheid wil gewoon belazerd worden. De mensheid moet eens wakker worden. De gedachten laten varen van ik ben meer dan jou. Mijn aanhangwagen is groot. Maar ik heb hem geparkeerd, mijn verleden is geweest. Ik leef vandaag en niet gisteren morgen is een nieuwe dag..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.