Tja

Dinsdag 26-3-2019.

Heel effe naar Laren hoor. Het was ook letterlijk heel effe.

Werd vanmorgen gebeld door mijn vader. Na koetjes en kalfjes verhalen. Zei ik hem ga zo naar Laren toe. Oh zegt gisteren was ze redelijk goed. Toen ik haar vroeg. Wat wil je hebben. Probeerde ze het uit te leggen. Iets ronds oh zegt mijn vader daarop. Iets geels net zoals de sjaal van de paashaas. Ja knikte mijn moeder een advocaatje dus met slagroom.

Dat gaf mij goede hoop. Dus ik naar binnen door de deuren heen. Stilte om mij heen. Vreemd hoor. Maar het zal zo zijn. Naar de huiskamer, ik zag op haar slaapkamer geen rolstoel staan. Dus die zou in de huiskamer moeten zijn. Ja daar was ie ook. Met mijn moeder erin. Haar blik schreef boekdelen. Ik zag al dat ze moe was. Ze zag mij en zei gelijk ik gaat niet mee. Ik blijf hier ga maar weg.

Ga maar weg ga maar weg. Das 3x dus het was kort en eigenlijk ben ik er gelaten onder. Blij dat mijn vader gisteren wel zijn moment had met haar. Ik sta of stond met een mond vol tanden. Ach volgende keer kan het weer anders zijn. Ja toch.

Het leven is een ..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.