Er is meer dan…

19-03-2019

Het is dinsdag vandaag de dag na de maandag dat er een mafketel wakker werd en dacht. Kom ik gaat een daad doen. Totaal niet geen respect voor iemand anders leven in zijn donder. Ja het was een schietpartij in Utrecht.

Ook ben je buitenstaander je denk eraan. Maar vandaag zag ik mijn moeder en dan denk je daaraan. Mijn moeder tja kan er veel over schrijven wat ze te vertellen heeft. Maar dat was bar weinig vandaag. Het is een lot uit de loterij als ze een beetje opgewekt is. Maar ik heb geen gelukkige hand. Maakt mij ook niks uit. Het is wat er is namelijk.

Er is meer dan ellende in de wereld. De wereld waar mijn moeder in leeft. Overal hulp bij hebben, diep respect voor de mensen met heel veel geduld. Ja het is hun werk. Maar met een lach en geduld doen ze dat. Daar kan de mensheid toch wel een voorbeeld aannemen. Ik loop zelf ook te dollen. Waarom omdat het kan. Kan wel stil blijven staan in de gedachte maar mijn leven gaat door.

Oh ja #doeslief tja met onze achternaam is dat wel wat in het restaurant. Dame klein beetje op der tenen getrapt. Ik loop langs en roep een beetje fors. #doeslief ja je bent lief oh oké dank u.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.