Ik geloof mijn eigen leven

Terwijl in Utrecht vandaag een schietpartij was. Wat waarschijnlijk een terroristische actie was. Hoor je op dr radio. Mark R iets zeggen over samenleven en samen doen. Niet tegen over elkaar staan maar samen met elkaar leven. Ja ja dat durft ie gewoon te zeggen

Ik vindt het echt ongelooflijk dat de president zo kan liegen. Want wie haalde er mensen terug. Wie zette de deur open. Wat liep daar tussen . De politiek wou niet luisteren. Nu is het daar. Het land is in rep roer. Sorry als ik mensen tref. Sorry voor mijn hardheid.

Maar ik ben niet bang. Ben niet bang om te leven. Gaat niet stil staan omdat er mensen zijn die onrust zaaien. Het is gewoonweg al jaren bekend. Dat er stille zijn. Die op een teken wachten. Of is Het uiteindelijk een asielzoeker die hulp nodig heeft en getraumatiseerd is door het verleden.

Echt waar ik ben hard geworden ooit in dienst. Daar leerde ik hoe ik moest denken en leven. Niks verkeerds aan. Ben er trots op. Wil mensen helpen wil voor mensen klaar staan. Maar mensen kunnen het ook vragen. Mensen leef je leven dat doe ik en gaat vooral door met leven.

Ik geloof in het leven. Ja het is mijn lijflied luister er maar goed naar.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.