Lach je wel eens..

Mensen er moet echt meer gelachen worden. Waarom lachen mensen niet meer. Als je lacht is het nog gezond ook.

Want door lachen train je de buikspieren echt waar. Scheelt weer geld voor de sportschool. Lachen is echt gezond. Doe de vaatwasser de deur uit en maak eens lol onder het afwassen bijvoorbeeld. Goud gewoon . Lekkere theedoek hoor. Oh ja smaakt ie lekker dan.

Ach afwassen met een borstel nu denken mensen Alex is gestoord. Nee hoor. Moet wel afwassen want ik heb geen vaatwasser en ook niet zoveel borden om de hele week niet te hoeven afwassen. De lol die wij hebben. Wil ik gewoon niet missen.

Maar in het hele leven wordt er te weinig gelachen. Eerst komt dood en verderf en dan de traan. Kan beter eerst de lach en buikpijn van het lachen hebben en daarvan de tranen in de ogen.

Daarom zeg ik de #doesstout vanmiddag gehoord op de radio van een dominee Gremdaad. Goud gewoon. Waarom zo de betutteling van de mensheid. Mensen we worden geleefd. Door de regering door gezondheidsfreaks en nog meer van dat gespuis.

Deze week is de week zonder vlees. Ja hoor de vleesvervanger maffia is weer bezig hoor. Let maar op. Daar ook de week van de zorg is. Zeg ik meer vlees eten en zorg ervoor dat ie het lekker is . Lach me maar uit. Dan heeft u tenminste nog gelachen vandaag..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.