Iedere weggebruiker in Europa moet eens …

Nee ik gaat niet een bepaalde doelgroep in het zonnetje zetten. Dat ze zo goed rijden en nooit inhalen bij een inhaalverbod . Helemaal als er mist en nattigheid uit de lucht valt. Was dit ergens in Europa vandaag. Tja de borden boven de weg branden toch met een teken. Dat in heel Europa hetzelfde is.

Maar ook de terugkomende wintersporters je weet het wel. Met die kisten op het dak. Hard rijdend niet kijkend en gewoon zo snel mogelijk thuis zijn. Ik denk dan eerder van tankstation naar tankstation. Dat is niet relaxt rijden. Maar ook mensen die denken dat alleen de linkerbaan heilig is. Rechts ligt toch ook asfalt.

Dan hebben we de busjes. Best wel eigenlijk een soort moordwapen. Lekker 140km per uur rijden en als je dan moet remmen. Tja hoeveel remschijven gaan erdoor heen in het jaar. Waar de vrachtwagenchauffeur 35 uur nascholing mag of moet volgen. Waaronder zuinig rijden. Zag ik gewoon busjes met aanhanger met een graafmachine erop rijden met grote snelheid lekker plakken op de 2e baan. Kan me ook die benzine meter voorstellen.

Ach het is overal zo in Europa. Trailers komen in het kenteken niet overeen met de trekkende truck. Het verbaast mij al niet eens meer. Maar dat het rijvaardigheid in Europa. Eigenlijk best wel raar is. Waarom hebben we allemaal haast eigenlijk. Tuurlijk zijn er nu mensen die anders denken en zeggen haast komt niet voor in mijn woordenboek. Daarom schrijf ik over iedereen in Europa.

Dat we met zijn allen co2 moeten gaan besparen door schone vrachtwagens is eigenlijk best wel lach wekkend. Want de oude trucks met vervuilde motor. Die komen weer terug in het beeld. Want ze gaan dr grenzen weer over. Ja ze reden jaren geleden rond in Nederland. Ronkende motoren zwarte pluimen. Het komt weer terug. Mooi he Europa ja het werkt zo goed..

Maar ik ben blij dat ik van de week de open haard aan kon steken. Lekker was dat hoor..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Eén gedachte over “Iedere weggebruiker in Europa moet eens …”

  1. Het gas wordt schreeuwend duurder, dan is zo’n houtkachel mooi meegenomen….
    We kregen gisteren het aanbod van GreenChoice voor contract verlenging per 1/6/19. We betaalden eind vorig jaar nog zo’n 100 euro per maand voor gas en electra, nu 112 euro, en dat wordt dan in het nieuwe contract 133 euro….
    Is het in een half jaar tijd 33 procent duurder geworden!

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.