De sociale media.

Soms denk ik wel eens. Degene die internet heeft uitgevonden is echt een grote klootzak geweest. Maar aan de andere kant. Zeg ik kunnen we nog zonder. Nee is het antwoord.

We kunnen overal de weg vinden. Ik ook met kaart. Maar noem het maar op. Alles is bijna te vinden op en via internet.

Maar het heeft ook een grote keerzijde. Het is een inbreuk op je eigen leven. Bijvoorbeeld. Ik schrijf blogs. Tuurlijk kunnen er mooie reacties opkomen. Tuurlijk kan ik de grond in worden getrapt. Dat noemen ze tegenwoordig pesten via het net.

Mensen in hun waarde laten is eigenlijk best heel makkelijk. Steeds weer met dezelfde argumenten komen en niks toevoegende onzin uit kramen. Tja daar heb ik nu mee te maken. Mannen die mij constant denken op te naaien. Dat ik negatief schrijf. Dat ik dit ben en dat ben. Maar die mannen kunnen mij niet persoonlijk. Best wel jammer eigenlijk. Zou toch makkelijker praten zijn.

Zo ondertussen ben ik er klaar mee. Stop het pesten en negatief reageren op internet. Laat mensen in hun waarde en reageer alleen als je weet wie of wat er gebeurd is. We kunnen allemaal het voorbeeld. Chauffeur was dood op internet maar rijdt nu vrolijk rond. Ik kan me er kwaad over maken. Dat de mensen die hem dood waande gewoon door mochten gaan met reageren.

Ik heb een brede rug geloof mij. Dat er een paar mensen mij het leven zuur willen maken. Dat hebben ze al eens ergens anders geprobeerd. Die mannen hebben gewoon last van het Rode kruisje syndroom. Rechtsboven he zit altijd een kruisje en druk daar eens op. Zal je zien dat er een tijd vrij komt van leven. Internet is geen behoefte. Het is een toevoeging op het leven.

Vergeet dat nooit. Want het echte leven gebeurd buiten op straat en daar schrijf ik over. Niet alleen meer over het chauffeur zijn. Ook ik heb iemand die helemaal niks meer weet van internet en der nooit van af heeft geweten. Maar dat lezen de mannen niet. Omdat ze dan geen woordje klaar hebben. Tja wie heeft dan het laatste woord ikke dus.

Getalive doe wat je moet doen en begin lekker bij jezelf..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.