Tja die kwiebus toch.

Het is toch die kwiebus in de regering. Kan ie zijn personeel bij de belasting al niet tegen houden . Omdat ie een mooie vertrekregeling instelde. Daag baas. Gevolg ernstig personeels tekort bij de belastingdienst.

Ja kwiebus je lekker druk maken over het klimaat. Gas kraan dicht draaien maar geen oplossingen alleen maar gegraai uit mijn portemonnee. Dan hebben we ook nog de misrekening waar ze nu weer mee komen. Tja zal rekenen uit het schoolpakket halen. De gevolgen zijn in de regering zichtbaar. Maar niemand zal het toegeven. Nee wij hebben geen fout gemaakt. Nee hoor kwiebus reken daar maar niet op.

Ach Schiphol mag gewoon groeien omdat anders de mensen naar België en Duitsland zullen uitwijken. Ja Cora de mooiste opmerking van het jaar nu al.

Het blijkt wel dat deze regering zijn eigen klimaatneutrale graf aan het graven is. Moet ze wel toegeven. Niet machinaal maar gewoon met een schep.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.