Betaal meer belasting goed voor het milieu.

Zet een windmolen in je tuin en je mag harder rijden op de snelweg. Jawel een mooie oplossing toch. De logica snap ik niet.

Betaal meer belasting aan de graaiers in Den Haag. Het is gewoon een fucking dwangmiddel om in de kou te gaan zitten. Wat gaan ze dan doen met al dat geld. Oh ja de vermogende Nederlander sponsoren met al hun klimaathalende doelen. Ondertussen rij ik ergens.

Daar hebben ze een heel dorp vernietigd om bruinkool te winnen. Levensgrote pagina’s knabbelen de bruinkool van de berg af. Via levensgrote transportbanden gaat het naar de fabriek om de mensheid van warmte te voorzien. Ja de wind blaast de lucht gewoon naar Nederland. Bedoel maar.

Nederland slaat door echt keihard door. Wat heeft de fucking belasting te maken met co2 .Wat heeft het voor nut om mensen te gaan dwingen. Terwijl de omringende landen ons uitlachen. Ik lach mee. Kan niet wachten om de open haard aan te steken. Want ik heb toch groene stroom.

Fuck the system fuck de regering met al hun plannen. Wat doen ze er zelf aan eigenlijk. Helemaal niks. Want hun verzinnen het toch dan hoef je er zelf toch niks aan te doen . Ondertussen kijk ik naar een parkeerplaats. Goh geen euro 6 vrachtwagen te vinden. Vrachtwagens die in Nederland niet meer milieu vriendelijk waren zijn naar het Oostblok gegaan en rijden nu gewoon weer rond op onze wegen. Tja dat bedoel ik nou fuck heel Europa.

Misschien snapt de politiek dan eens . Dat de burger wil leven en niet wil werken om hun problemen op te lossen. Want het valt niet op te lossen. Het klimaat regelt zich vanzelf wel. Lage waterstand tja de sneeuw moet nog smelten. Pak de zandzakken maar vast…

Ja ik ga naar huis. Daar waar mensen nog mensen en geen verlengstuk van de fucking politiek.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.