Respect is niet zomaar een woord..

De digitale wereld moet nog een hoop ontdekken, dat de digitale wereld door de mens is ontwikkeld is een feit, dat de digitale wereld iets mist, komt door de mens.

Ik verbaas me steeds weer over wat er geschreven mag worden, hoe mensen mogen reageren, bij artikels van de krant bijvoorbeeld, maar waar ik heen wil is het woord respect tonen. Ik zeg tonen, want je toont iets in digitale wereld, mensen afkraken is heel simpel. Lekker makkelijk vanuit je luie stoel, echt leven in een digitale wereld is me toch een luizen leven, je scheld iemand uit, druk op het rode kruisje en klaar.

De echte wereld, scheelt niks van de digitale wereld, nogal logisch want die is gemaakt door de mens. Wat in de echte wereld gebeurd, verdient helemaal geen schoonheidsprijs namelijk, als mensen gaan protesteren ergens tegen, dan staken ze niet, oh nee ze spijbellen, als een leraar gaat staken, want doen de kinderen dan, ja thuis zitten, oh nee de leraar staakt niet, is gewoon een werkonderbreking van een dag. Als agenten Den haag bezetten, horen we er niks over.

Ben je dik of dun, kaal of behaard, klein of groot, lesbisch of homo, het maakt mij niet uit, zijn hooggeleerde mensen slimmer dan een laaggeleerde, zijn alle buitenlanders slecht, nee dit allemaal moet niet uitmaken over je standpunt, want iedereen is een mens, waarom denken we dan dat sommige mensen die denken iets goed te doen, de grond in trappen via opmerkingen via whats app, lekker makkelijk he, waar de digitale wereld een rood kruisje, heeft de echte wereld dat niet.

Het schijnt nogal moeilijk te zijn, mensen in hun waarde te laten, sommige onnozele mensen, denken dat ze samen sterk zijn, dat is altijd zo, iemand alleen is anders, de vergelijking met de digitale wereld is daar weer, groepsvorming tja stoer hoor. Echt zo stoer, maar in de echte wereld, zal het anders zijn, dikwijls komt er ellende van, tja boontje om zijn loontje heel simpel toch, geweld lost echter niks op. Als men samen iets hadden getoond, samen tot elkaar waren gekomen in de woorden, man tegen man, vrouw tegen vrouw, vrouw tegen man, der was maar 1 woord nodig.

Dat ene woord, dat woord is me toch bevuild, zowel in de digitale wereld als in de echte wereld. Het woord Respect, weet iemand nog wat dat betekend, weet iemand nog wel wat het is, respect geven is respect terugkrijgen, ja wat je geeft krijg je terug. Maar dat woord Respect is maar een woord voor vele, in het echte leven is het ook ver te zoeken, want respect op de weg, door ruimte te geven, tja lastig hoor. Mensen in hun waarde laten is ook respect tonen en geven, waarom een dik persoon vet noemen, weet u wel hoe dat persoon echt is, kale zeggen, tja kan ook wel een ziekte zijn. Het zijn de kleine dingen die een groot ding kunnen worden.

Ik vraag niet om respect van u, ik heb het wel voor u allemaal.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.