Sorry ik luister niet !!

De minister president ik mag Mark zeggen. Zit nu te praten met zijn mededader kwibus met een delegatie van leerlingen. Tja hoe zal dat gaan. Glaasje ranja met een rietje op tafel en de mooie verhaal van twee clowns die het gesprek zullen afsluiten met de legendarische woorden. We zullen kijken wat voor jullie kunnen doen.

Nou leerlingen heb nieuws voor jullie. Ze doen net zoveel voor Jullie als voor de grote mensen wereld. Helemaal niks dus. Daar waar de boeren het tegendeel bewijzen op vele gebieden . Stelt de regering het anders. Zo doen ze het met alles namelijk.

De zieltjes winnen om na de verkiezingen van 20 maart. Vervolgens de bom te laten ontploffen. Mooie verhalen en geen beloftes. Niks op papier maar vele mooie woorden.

Sorry ik luister niet meer . Niet na de bende van Mark en oppositie tja schreeuwen geen oplossingen. Het is een spel wat ze spelen. Waar voor ons vele regels gelden lijkt het dat hun ons leven mogen bepalen. Wat we eten wat we drinken. Hoeveel we werken en hoeveel we hun moeten betalen.

Het onderscheidt wat er gemaakt wordt. Tussen hardwerkende mensen en andere mensen is groot. Heb voor iedereen respect. Maar wel eerlijk blijven.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.